Cinsel Hedeflerle Kullanılıyormuş! Kendisinin Şişme Bebeğini Yaptıklarını İnternetten Öğrenen Bahtsız Bayan

Bakec

Member
26 yaşındaki İsrailli model Yael Cohen Aris Çinli bir şirketin kendisinin şişme bebeğini yapıp sattığını öğrendi. Kendisinden müsaade alınmadan yapılan bu olay hakkında konuşan ünlü model viral oldu. Ayrıntılar içeriğimizde…
👇

Kaynak: https://www.dailystar.co.uk/news/late…

Cinsellik bir epey bağlantının şayet olmazsa olmaz dinamiklerinden bir tanesi biliyorsunuz ki. Bu niçinle de cinsel ilgi oyuncakları çok tanınan.

Tabii kimilerimiz bu oyuncakları değişik hedeflerle kullanarak hepimizi hayrete düşürebiliyor.

örneğin sizlere daha öncesinde vefat eden erkek arkadaşının küllerini popo tıkacına koyan bir bayandan bahsetmiştik.

Bu sefer de sizleri 26 yaşındaki İsrailli model Yael Cohen Aris ile tanıştıracağız. Kendisinin başına gelen olay o kadar değişik ki sinemalara husus olacak türden…

Genç bayan bir sabah uyanıp Çinli bir şirketin kendisinin şişme bebeğini yaptığını öğreniyor.

Yaşadığı olay karşısında şoke olan Aris, ‘gururunun okşandığını’ söylese de bunun kendisinin müsaadesi dahilinde olmadığını da söz ediyor.

Instagram’da 1.5 milyondan fazla takipçisi olan ünlü model şişme bebeğinin yapılmış olmasından rahatsızlık duyduğunu da belirtiyor.

Daily Star’ın haberine bakılırsa; This Morning’e konuşan Aris, ‘Yaşanan her şeyin güzel tarafını görmeye çalışırım’ diyor.

“Benim isteğim olmadan bu biçimde bir şey yaptılar, bunu ticari maksatlarla kullandılar. Bu bir şişme bebek, yani bir seks oyuncağı.”

“Ancak şayet beşerler beni cazibeli buldularsa sanırım gururumun okşandığını söyleyebilirim.”

“Herkes beğenilmek ister. Tıpkı bana benziyor.”

Cinsel alaka oyuncakları ya da şirket ile ilgili rastgele bir sorunu olmadığını lisana getiren ünlü model, kendisini en epeyce rahatsız eden şeyin kendi isteği alınmadan bu biçimde bir şey yapılmış olması olduğunun altını çiziyor.

“Buradaki sorun benim isteğim ve haberim olmadan bunu yapmış olmaları.”

“Bu iki açıdan da berbat zira şişme bebek benim kimliğimi taşıyor. Bu sadece bana benzeyen bir bebek değil, ben olduğum gerçeğini bile saklamamışlar.”

Aris bu olay aracılığıyla insanlara internette paylaşım yaparken dikkatli olmaları gerektiğini söylüyor.

Ne diyebiliriz ki? Düşünsenize bir sabah uyanıyorsunuz ve kendinizin bir şişme bebeğinin yapılıp satıldığını öğreniyorsunuz…

Peki siz bu biçimde bir şey yaşasaydınız reaksiyonunuz ne olurdu? Haydi yorumlara!