Ukrayna, Trump'ın Ultimatumu ve Zelensky'nin hayır

kunteper

Global Mod
Global Mod
Donald Trump ısrar ediyor. Ukrayna, son yıllarda koydukları parayı Amerika Birleşik Devletleri'ni geri yüklemek zorunda. Amerikan Başkanı, Washington Amerikan Muhafazakarlarının kongresine yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Parayı kurtarmaya çalışıyorumKiev için yere koyduğumuz tüm para için bize bir şeyler vermelerini istiyorum. Ve bu yüzden “Nadir topraklar ve petrol istiyoruzTüm alabileceğimiz. “Trump, fatih olarak hatırlanmak istemediğini ekliyor.” Umudum, en büyük mirasımın bir fatih değil, barışçı olmanın, müdahalesi sırasında.

Başkan Zelensky ile tedavi ediyorum. Başkan Putin ile tedavi ediyorum. Parayı geri almaya çalışıyorum veya garantili“Trump, Avrupa'nın” Kredi şeklinde para verdiğini, paralarını yeniden canlandırdılar. Onları hiçbir şey şeklinde vermedik. Bu yüzden bize koyduğumuz tüm para için bir şeyler vermelerini istiyorum. ”

“Nadir ve petrol arazileri istiyoruz, alabileceğimiz her şey,” diye ısrar etti Başkan, “tüm bu ölümleri sona erdirmeye çalışma” taahhüdünü yineledi. “Paramızı kurtaracağız çünkü doğru değil. Göreceğiz, ama bence bir anlaşmaya yeterince yakınız ve durum korkunç olduğu için daha iyi olacak”.

Sky News'teki anonim bir kaynağa göre, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodymyr Zelensky, ABD ile minerallerin ve nadir toprakların sömürülmesi konusunda bir anlaşma kabul etmeye hazır olmayacaktı. Kiev taslak belgede “bir dizi sorun” bulurdu.

Biden'e yapılan saldırı

Trump Zirvesi aşamasından selefine saldırmak için geri döner. “Biden tarihin en kötü başkanıydı” diyor ve “bıraktığı felaketleri düzeltmek zorunda kaldığından, dokunduğu her şey M'ye dönüştü” dedi. Ve sonra ekledi: Eski Başkan Jimmy Carter “Mutlu öldü çünkü Biden felaketlerini geçti: Kim birisinin Carter'ın üstesinden gelebileceğini düşünürdü, ama Biden bunu yaptı“.

Trump hükümetinin ilk bütçesi

“İnsanlar bizi sansasyonel bir görevle emanet ettiler ve bunu kullanacağız” Trump, CPAC'deki müdahalesinde, yönetiminin dört yıl içinde dört yıl içinde dört haftada daha fazla sonuç aldığını iddia ederek: “Birçok şey yaptık ilerlemek” . “Sonunda ülkeyi serbest bırakıyoruz, vaatlerimizi koruyoruz” dedi.

Ayrıca oku