Donald Trump, Emmanuel Macron'u San Pietro Bazilikası'ndaki Volodymyr Zelensky ile görüşmeden dışladı mı? Labiale'i okuma konusunda uzman, 26 Nisan'da Papa Francis'in cenaze töreninden önce ABD Başkanı ile Fransız cumhurbaşkanı arasındaki konuşmayı analiz etti. Tabloid The Sun, Nicola Heckling'den 'Dudak Okuyucu' olarak sunulan yardım istedi.
Dün Trump'ın işbirlikçisi Dan Scavino tarafından yayınlanan video sessiz: Durumun yorumlanması şimdiye kadar jestlerin yorumlanmasına dayanıyor. Macron, Zelensky'yi selamlıyor, kısaca Trump ile etkileşime giriyor ve daha sonra uzaklaşırken, bir sandalye liderlerin arkasına kaldırıldı ve ABD Başkanı ve Ukrayna olanı için sadece iki yer kaldı. Dünden beri iki tezi 'meydan okuyorlar'. Trump, Macron'u sadece Zelensky ile konuşmak için hareket ettirdi mi? Yoksa Macron, tarihsel olarak adlandırılan bir ikili tarafın performansına izin vererek gönüllü olarak bozuldu mu?
Dün Trump'ın işbirlikçisi Dan Scavino tarafından yayınlanan video sessiz: Durumun yorumlanması şimdiye kadar jestlerin yorumlanmasına dayanıyor. Macron, Zelensky'yi selamlıyor, kısaca Trump ile etkileşime giriyor ve daha sonra uzaklaşırken, bir sandalye liderlerin arkasına kaldırıldı ve ABD Başkanı ve Ukrayna olanı için sadece iki yer kaldı. Dünden beri iki tezi 'meydan okuyorlar'. Trump, Macron'u sadece Zelensky ile konuşmak için hareket ettirdi mi? Yoksa Macron, tarihsel olarak adlandırılan bir ikili tarafın performansına izin vererek gönüllü olarak bozuldu mu?
Heckling'e göre, Trump'ın Macron'a hitap ettiği kelimeler açık: “Buraya ait değilsin, bana bir iyilik yapman gerekiyor, burada olmamalısın”. Çeviri? “Burada olmamalısın, bir iyilik yapman gerekiyor, burada olmamalısın.” Gazetenin 'Var' a göre, Zelensky başını sallarken, sahnede çerçevelenen dini biri Trump'ın sözlerini dinledikten sonra dönüyor gibi görünüyor. Hickling'e göre video analizi, Trump'taki bazı Zelensky ifadelerini de vurguluyor: “Bunu istiyorum, ama bu şekilde değil”, Ukrayna cumhurbaşkanı ifadesi. Trump'ın cevabı? “Bu çok ilginç bir strateji, kesinlikle olabilirsiniz”.Sahnelerin arkasında, Vatikan Şehri – Başkan Trump, bu sabah Ukrayna'dan Volodymyr Zelenskyy ile St.Peter Basilica'da özel bir şekilde buluşmak için oturdu … pic.twitter.com/zzc78agbnh
– Dan Scavino (@Scavino47) 26 Nisan 2025