Trump Nasıl ve ne kadar ağırlıkta? Tıbbi kayıt, Başkan'ın tüm ilaçları

kunteper

Global Mod
Global Mod
. Amerikan Başkanı Donald Trump'ın sağlık durumu “Mükemmel”. Bu, Beyaz Saray Doktoru Sean Barbadella tarafından, check -up değerlendirmesinden sonra – cumhurbaşkanının Cuma günü Washington'un Walter Reed Hastanesinde geçirdiği başkanlığa döndüğünden beri – sağlandı.

Tıbbi kayıt

Beyaz Saray tarafından paylaşılan doktorun raporunu “Başkan Trump mükemmel fiziksel ve bilişsel sağlığa sahiptir ve komutanın işlevlerini tamamen gerçekleştirebilir”. Raporu okurken, 78 yaşındaki lider “sağlam kardiyak, akciğer, nörolojik fonksiyonlara” güvenebilir. Belge, Trump'ın Temmuz 2024'te bir kolonoskopi geçirdiğini ortaya koyuyor: Sınav divertikülit ve iyi huylu bir polip vurguladı, bu nedenle 2027'de yeni bir benzer kontrol önerildi.

Trump şu anda 4 farklı ilaç alıyor: iki kolesterol için, kalp için aspirin ve “güneş ve bazı iyi huylu lezyonların neden olduğu hafif hasar” ile ilgili dermatolojik ihtiyaçlar için bir kortizon kremi. Başkan Aşımlar Programı ile uyumludur. Rapor ayrıca, Temmuz 2024'te Butler'ın saldırısında patlayan merminin neden olduğu sağ kulaktaki yarayı belirtiyor: Trump, her durumda işitme sorunu yok.

Doktorlar, 2019'un 110.2 kilosundan 101.6'ya kadar ağırlıktaki sert azalmayı not ettiler. Doktorlar, hastanın “aktif” yaşam tarzını kaplayarak, “golf etkinliklerine sık sık zaferler”, çekimserleri ve sigara içmeyenlere atıfta bulundu. Trump tarafından en azından halka açık olan tek kötü alışkanlık, fast food ve et tutkusudur. “Ben iyiyim,” dedi Trump Cuma günü Washington'u olağan Florida testi için terk etti. “Bilişsel bir test yaptım ve tüm cevapları vurdum.”

Trump'taki övgü, doktorlarından asla kayıp olmamıştır. 2015 yılında, ilk seçim kampanyası sırasında, katılan doktor Harold Bernstein, “kesin olarak şimdiye kadarki en sağlıklı birey olacağını” vurguladığı halka açık bir mektup imzalamıştı. Bernstein'ın tüm mektubunu kendisine dikte etmek için Trump olan CNN ile yaptığı röportajda yaptığı gibi itiraf etmek dışında. 2018'de, o zamanki Beyaz Saray Doktoru Ronny Jackson, daha sağlıklı bir diyetle Trump'ın 200 yıla kadar yaşayabileceğini söyledi.