Sevgililerinin Sadakatini Ölçmek İçin Bir TikTok Fenomeniyle Anlaşan Bayanlardan Beyin Yakan Formül

Bakec

Member
İkili münasebetlerin kabusu olan aldatılma konusu, maalesef kimi insanların başına gelebiliyor. Aldatılmaktan korkanlar ise kimi vakit farklı sistemlere başvuruyor… Bunlardan biri de ‘bal tuzağı’ ismi verilen test! Bu test, diğer bir bayanın sevgilisi olan erkeğe onu denemek için flörtöz bir biçimde yazmasını kapsıyor. Bir TikTok fenomeni ise bu işi mesleğe dönüştürmüş… Haberin bilgileri içeriğimizde.
👇

Kaynak: https://www.dailystar.co.uk/love-sex/…

Son vakit içinderda tanınan olan ‘bal tuzağı’ testi, yabancı bir hanımın sevgilisi olan bir erkeğe yazarak sadakatini ölçtüğü bir çeşit prosedür.

Sevgililerinin kendilerini aldatıp aldatmayacağını merak eden yahut halihazırda bu durumdan şüphelenen bayanlar, yabancı bir bayandan sevgililerine flörtöz bir biçimde yazarak sadakatini ölçmesini istiyorlar. Şayet sevgilisi olan bir erkek buna karşılık verirse aldatmış oluyor lakin reddederse testi geçmiş oluyor!

Bir TikTok fenomeni bu testi kendisinden rica eden bir bayan için yaparken yaşadığı tuhaf bir tecrübesi anlatmıştı.

19 yaşındaki Livi Shelby ile tanışın. TikTok fenomeni genç bayan, ayrıyeten bal tuzağı testi ile biroldukça bayana yardımcı olduğunu anlattı.

‘Bal tuzağı’ testinin işleyişinden bahseden genç fenomen ‘Sadık olacaksan karşılık vermiyorsun, bu yüzden ‘selam’ karşılığını verdilerse, yolun yarısındalar” dedi.

Bazı erkekler ‘Üzgünüm, sevgilim var’ dese de Shelby bunun kendisi için kâfi olmadığını, sonları zorladığını söylemiş oldu.
👀

Bazı erkekler ise hem karşılık verip, tıpkı vakitte kendisinin fotoğraflarını beğeniyormuş: “İşte o an ‘seni yakaladım’ diyorum.”

Yakın vakitte katıldığı bir radyo programında bal tuzağı testi için biroldukça bayan takipçisinin kendisine ulaştığını söyleyen Shelby, yaptığı bu yeterlilik için rastgele bir fiyat talep etmiyor.

Ancak ekran manzaralarını TikTok görüntülerinde kullanmalarına müsaade vermeleri gerekiyor: “İnsanlara, yayınlanmasını istemiyorlarsa yapmayacağımı söylüyorum zira bunu aslında içerik üretmek için yapıyorum.”

Ünlü fenomen, esasen birden fazla kişinin kendisine görüntülere çıkmak için değil, yaşadıkları inanç sorunları sebebiyle ulaştığını söylüyor.

Fakat ileti kutusunun bu isteklerle dolup taştığını söylüyor: “O kadar epey ileti alıyorum ki bence artık bunun için fiyat talep etmeliyim.”

Siz ‘bal tuzağı’ testi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlara buyurun…