Rapora Göre Prens Harry, Kardeşinin Fiziksel Saldırısını Yazıyor

urfali

Global Mod
Global Mod
The Guardian’da Perşembe günü yayınlanan bir habere göre, Prens Harry, kardeşi Prens William’ı, Harry’nin Meghan Markle ile evliliği üzerine çıkan şiddetli bir tartışma sırasında onu yere devirmekle suçladı. yayınlanma tarihinden bir hafta önce.

2019’da Harry’nin Kensington Sarayı arazisindeki kulübesinde meydana geldiği söylenen fiziksel saldırı, prensin Salı günü çıkacak olan “Yedek” adlı kitabındaki ifşaatlardan biri.

Kitap, kraliyet ailesi tarafından korkuyla ve uzun süredir devam eden House of Windsor pembe dizisi tarafından perçinlenen milyonlarca kişi tarafından merakla bekleniyor. Son günlerde Harry, ilgiyi artırmak için William ve diğer aile üyeleriyle arasındaki sürtüşmenin nahoş ayrıntılarını ağzından kaçırdı.

“Willy, sen böyleyken seninle konuşamam,” dedi Harry, kardeşine bir bardak su uzatarak, William kulübesine gelip Amerika doğumlu bir aktris olan Meghan’a sövdükten sonra. Guardian makalesine göre “zor,” kaba “ve” yıpratıcı “.

Rapora göre Harry, “Suyu bıraktı, bana başka bir adla seslendi ve sonra üzerime geldi” diye yazdı. “Her şey çok hızlı gerçekleşti. Çok hızlı. Yakamdan tuttu, kolyemi yırttı ve beni yere devirdi. Sırtımın altında çatlayan ve parçaları beni kesen köpeğin kasesine düştüm. Bir an sersemlemiş halde öylece yattım, sonra ayağa kalktım ve ona dışarı çıkmasını söyledim.”

İngiliz Kraliyet Ailesi hakkında daha fazla bilgi

• Harry’nin Röportajları:İngiltere, yeni kitabı “Yedek”in yayınlanmasından önce, Prens Harry ile yeni röportajların yayınlanması için hazırlanıyor.
  • Harry, William’a Karşı :Netflix belgeseli “Harry & Meghan”ın son bölümünde Harry, kardeşi William hakkında kışkırtıcı birkaç iddiada bulundu.
  • Yardımcı İstifa Eder:Kraliyet ailesinin bir üyesi tarafından hangi ülkeden geldiği konusunda defalarca baskıya maruz kalmasından iki hafta sonra, Britanya doğumlu Siyahi bir kadın, sorgulayıcısından yüz yüze bir özür almak için Buckingham Sarayı’na döndü.
  • Boston Ziyareti: Prens William ve Galler Prensesi Catherine geçtiğimiz günlerde Boston’a kasırga ziyareti yaptı. Şehrin bölgeleri etkilenmemişti.
Anlatılana göre William, Harry’den kendisine karşılık vermesini istedi ama o reddetti. William daha sonra Harry’ye “Bunu Meg’e söylemene gerek yok” dedi.

Harry cevap verdi, “Yani bana saldırdığını mı söylüyorsun?”

“Sana saldırmadım Harold,” diye ısrar etti William.

Rapora göre Harry, münakaşadan sonraki ilk telefon görüşmesinin terapistiyle olduğunu yazdı.

Kral III. The Guardian, hatıratın, Harry ve Meghan’ın kraliyet görevlerinden çekilip Güney Kaliforniya’ya taşınmasının ardından derinleşen kardeşler arasındaki sürtüşmeyle ilgili ıstıraplı ayrıntılara girdiğini söyledi.

Yayıncı Penguin Random House, kitabı gizli tutmaya çalıştı, içeriğine ambargo koydu ve kitapçılara yalnızca planlanan çıkışından hemen önce gönderdi. Ancak Guardian, yayınlanmadan yaklaşık bir hafta önce bir kopya elde ettiğini ve önümüzdeki Pazar günü İngiltere’de ITV ve Amerika Birleşik Devletleri’nde CBS programı “60 Minutes” ile Harry ile iki televizyon röportajını içeren bir sunumu etkin bir şekilde önlediğini söyledi.

Hikayeyi yazan New York merkezli Guardian muhabiri Martin Pengelly’nin, bazıları eski Başkan Donald J. Trump hakkında da dahil olmak üzere, sıkı korunan kitaplar hakkında, genellikle yayınlanmalarından birkaç gün önce son dakika haberleri verme geçmişi var.

Bay Pengelly, makalesinde kitabın ayrıntılı bir açıklamasını sunmadı. Ancak Harry’nin, 2021’de Prens Philip’in cenazesinden sonra William ve Charles’la yaptığı ciltse görüşmeyi hatırladığını ve babasının “Lütfen çocuklar, son yıllarımı bir sefalet haline getirmeyin” diye yalvardığını bildirdi.

Kral Charles ve Prens William’ın temsilcileri, geçen ay yayınlanan altı bölümlük bir Netflix belgeselinde Harry ve Meghan tarafından yapılan diğer çeşitli suçlamaların hemen ardından gelen Perşembe günü iddialar hakkında yorum yapmayı reddetti.

Buckingham Sarayı, Harry’nin belgeseldeki, Meghan’ı Londra tabloidlerinin olumsuz haberlere karşı savunmayı reddettiği ve hatta bazı durumlarda gazetecilere zarar veren sızıntılarla alevlendirdiği iddiaları hakkında yorum yapmadı.

Bir dizi şikayetine rağmen Harry, William ve Charles ile barışmak istediğinde ısrar etti. “Babamı geri almak istiyorum; ITV ile yaptığı röportajdan bir klipte kardeşimi geri istiyorum” dedi. “Uzlaşma konusunda kesinlikle hiçbir isteklilik göstermediler.”

Salı günü, Buckingham Sarayı ile bağları olan bir kişi, Harry’nin herhangi bir barış teklifi yaptığına itiraz etti. Kişi, aile hakkında özel bilgileri ifşa etmek için anonimlik talebinde bulundu. Kardeşler en son, Kraliçe II. Elizabeth’in eylül ayındaki ölümünden sonra, eşleriyle birlikte onun cenazesinden önce yapmacık bir yürüyüşe çıktıklarında bir araya geldiler.

“Yedek”teki iddiaların ardından herhangi bir yakınlaşma pek mümkün görünmüyor. Kitabın adı, ardıllığın ilk evlat edinme tarafından yönetildiği bir monarşide Harry’nin küçük erkek kardeş olarak azalan statüsüne atıfta bulunan “varis ve yedek” ifadesi üzerine bir oyundur.

Guardian’ın bildirdiğine göre, kitabın başlarında Harry, annesi Galler Prensesi Diana’nın onu nasıl doğurduğuna dair bir hikaye duyduğunu hatırladı. Şimdi bana bir varis ve bir yedek verdin – işim bitti. Makale, hikayenin Harry’ye nasıl veya kim tarafından aktarıldığını açıklamıyor.

Harry’nin ailesiyle olan ilişkisinin alenen parçalanması, bir dizi çokça tanıtılan set parçasında oynadı. Mart 2021’de Harry ve Meghan, çift ırklı Meghan’ın kraliyet ailesinin bir üyesinin doğmamış bebeğinin ten rengiyle ilgili endişelerini dile getirdiğini iddia ettiği bir röportaj için Oprah Winfrey ile bir araya geldi. Çift, aile üyesini asla teşhis etmedi; Bayan Winfrey, kraliçe ya da kraliçenin kocası Philip olmadığını söyledi.

Meghan ayrıca Bayan Winfrey’e sarayda o kadar izole edildiğini ve duygusal olarak ıssız kaldığını ve bir zamanlar intihar etmeyi düşündüğünü söyledi.

The Guardian, haberinde Harry’nin kitabının kraliyet ailesindeki ırkçılıkla ilgili iddiaları tekrar edip etmediğini söylemedi. Çift, Netflix belgeselinde bundan bahsetmedi ve William 2021’de “Biz pek ırkçı bir aile değiliz” dedi.
-