Kral Carlo ve Odada İtalyanca Konuşma, Ne Dedi

kunteper

Global Mod
Global Mod
Hikayelerimiz iç içe geçmiş“. III. Charles Müdahalesine Montecitorio'da toplanan odaların önünde başladı ve Bel Paese'deki davet için İtalyanca Cumhuriyet Sergio Mattarella Başkanı'na teşekkür etti. Majesteleri daha sonra şaka yaptı: “Umarım Dante'nin dilini o kadar çok mahvetmemeyi umuyorum ki artık İtalya'ya davet edilmiyor”.

“Önünüzde konuşmaya davet edilmek büyük bir onurdur, ilk kez bir İngiliz egemenine, tüm İtalyan Parlamentosu'na, bu temel demokratik kuruma dönüştü”, “Bugün buradayım: kesin bir amaçla buradayım: Birleşik Krallık ve İtalya arasındaki derin dostluğu tekrarlamak ve gücümün daha da güçlüyümün daha da güçlenmesine izin vermeye izin vermeye izin vermeye izin verdik”. “Tahvillerimiz, iki bin yıl öncesine kadar uzanıyor, kıyılarımıza gelen, rüzgar tarafından süpürülen Roma ziyaretçilerine. İngilizlere bir kralın kafasını sikkelere koyma fikrini veren Romalılardı, bu yüzden onlara belirli bir şükran vermeliyim.”

“From Turin to Palermo, from Verona to Naples and from Florence to Trieste, I learned something more on this nation every time and every time my admiration grew more, like any old friend – continued His Majesty – I was with you in the happiest moments and in the saddest ones of your national life: for example, I will never forget my visit to Venice with the queen in 2009, when we saw the lyric theater, the fenice is splendid. Amatrice in 2017 in Trajik depremin ardından “.

İngiliz egemen, “benim ve kraliçenin taç giyme töreninden sonra ilk ziyaret için buraya geri döneceğini, her ikisi için de daha da özel bir anda ne kadar önemli olduğunu hatırlamak istedi” dedi, çünkü yirminci evlilik yıldönümümüzün gerçekleştiği, İspanya'dan Kral Juan Carlos'tan sonra cumhurbaşkanının podyumundan konuşan üçüncü monarş olduğunu ve İspanya'nın Kral Felipe vi'si olduğunu söyledi.

“İtalya, birçok İngiliz'e gelince, kalbim ve kraliçe için çok değerli bir ülke. Bel Paese'ye birçok ziyaret yaptım, hayatımın sevinçlerinden biriydi.”

Ayrıca oku