Kocasını Memnun Etmek Uğruna Üç Tane Maaşlı Metres Tutmaya Karar Veren hanımın Bi’ Acayip Kriterleri

Bakec

Member
‘Daha neler duyacağız…’ diye isyan etmenize sebep olacak bir kıssa anlatacağız bugün sizlere. Tayland’da yaşayan 44 yaşındaki Patthema Chamnan isimli bayan kocasını yalnızca memnun etmek uğruna üç tane metres tutmaya karar vermiş. birebir vakitte maaşlı… Adaylar sahip olması gereken kriterler ise bir çok farklı.

Gelin ayrıntılara daima birlikte bakalım.

Gün geçmiyor ki hayretlere düşmeyeceğimiz bir olay daha yaşanmasın. Bu sefer Tayland’a gidiyoruz…

44 yaşındaki Patthema Chamnan isimli bir bayanının ve kocasının bi’ enteresan kıssasından bahseceğiz sizlere.

Patthema Chamnan, yaşadığı birtakım rahatsızlardan daha sonra evlilik ömrünü düzeltmek istemiş ve bunun için alışagelmişin haricinde bir tahlil bulmuş.

Chamnan, toplumsal medya hesabından bir paylaşım yapmış ve kocası için üç yeni eş aradığını duyurmuş. Evet hakikat duyduğunuz tam tamına üç tane yeni eş…

Aslında bir nevi iş ilanı sayılabilecek bu paylaşımda bayan, metreslerinde bulunması gereken kriterlerden de kelam etmiş alışılmış.

Metreslerinin kesinlikle fakat kesinlikle üniversite mezunu, genç ve bekar olması gerektiğini söyleyen Chamnan, karşılığında ise bayanların her birine bölgenin minimum fiyatı olan 342 sterlin vermeyi teklif etmiş.

Yaniii yaklaşık 7 bin 226 TL…

Adayların sahip olması gereken kriterlerden de etraflıca bahseden Chamnan,

“Adayın çocuk sahibi olmaması gerekiyor. Eğitimli ve kültürlü olmalarını istiyorum. Benimle güzel irtibat kurmaları gerekiyor. beraberinde eşimi fizikî olarak mutlu etmeyi başarabilmeleri koşul. Bana eşlik edecekleri için âlâ bir kişiliğe sahip olmalılar” diyor.

Bu iş ilanını görünen Chamnan’ın kocası ise fazlaca şaşırmış alışılmış. Chamnan bu durum ile ilgili şu biçimde söylüyor:

“Kocam tek başına çalışıyor ve onun keyifli olmasını istiyorum. Ayrıyeten konutta bir arada yaşayacağımız yeni bayanların olması fikri bana epeyce farklı geliyor.’

Eşinin iş ilanını rastlantısal bir biçimde gördüğünü söyleyen Pattagon Chamnan ise,

“Karım bana benimle ilgilenecek birini bulmak istiyor. Aile şirketimizde çalışacak yeni işçi üzere bir iş ilanı verdiğini söylemiş oldu.nBunu öğrendiğimde şoke oldum. Benim üzere olmak isteyen başka erkekler bu mevzuda eşleriyle bağlantıya geçsinler. Eşlerinden müsaade istesinler ki ileride sorun çıkmasın.’ diyor.

“Asla bir metresim olsun istemedim lakin karım teklif ettiği için reddetmeyeceğim.” diye de ekliyor Patthema.

Vayyy be bu nasıl bir fedakarlık bu biçimde… Helal olsun Taylandlı çiftimize.
👏

Siz eşiniz için bu biçimde bir şet yapar mıydınız pekala? Buyrun yorumlara!