Karşı Cinste Gördüğünüz Anda Uzaklaşmanız Gereken Durumları Anlatırken Hepimizi Aydınlatan 19 Kişi

Bakec

Member
İkili bağlarda herkesin elbette kusurları olur lakin kimi beşerler adeta ‘yürüyen red flag’… Bu bireyler de kendi tecrübelerinden yola çıkarak bağlarda fark ettiğiniz an topuklayıp kaçmanız gereken davranışları anlatmışlar, buyurun!
👇

Kaynak: https://www.reddit.com/r/AskReddit/co…

1. “Diğer beşerler konuşurken daima laflarını kesen beşerler ekseriyetle karşılarındaki şahıslara hürmet duymuyorlar.”

2. “Ne konuşursanız konuşun her keresinde haklı çıkmaya çalışıp sizden üstün olmak isteyen kişiler…”

3. “yine yapmak zorunda kalmamak için hiç bir işi düzgün yapmayan beşerler. Şayet sen efor sarf edemiyorsan ben niye edeyim ki?”

4. “İlişkiye hayli süratli başlayan ve çabucak işleri ciddiye bindirmek isteyen beşerler genelde bir şeylerden kaçıyor oluyorlar. kimi vakit aile istekleri, kimi vakit eski sevgili acısı…”

5. “Fikrini asla değiştirmeyen insanlardan uzak durmak gerek.”

6. “Her şeye çabucak cevap vermenizi beklemeleri. Evvelden konuştuğum kişi dakikalar ortasında kendisini yanıtlamamı beklerdi, 30 dakika içerisinde hala yazmadıysam ‘bir daha gitti işte’ yahut ‘bir daha kaybettim ilgisini’ biçimi şeyler söylerdi.”

7. “Asla özür dilemeyenler.”

8. “Bir restoran zincirinde çalışırken iş arkadaşlarımızdan birinin sevgilisi mesai boyunca otoparkta onu beklerdi. Çok sık gördüğüm bir olay değil ancak bence fecî bir davranış.”

9. “Cinsel sıhhat konusunu yetişkinler üzere konuşamıyorlarsa uzaklaşın. Şayet bir arada oluyorsanız prezervatif ve doğum denetim mevzularını da konuşabilmeniz gerek.”

10. “Kocaman beşerler olmamıza karşın regl olduğumu söylemiş olduğimde garip karşılayan ve hatta gülen erkekler olduğuna inanamıyorum.”

11. “Çok çabuk sabırlarını kaybeden ve ufacık şeylere bile sonlanan insanlar… Bir defasında 2 aydır görüştüğüm adam ailesiyle telefonda konuşurken yakınında duran bir fotoğraf çerçevesini kaldırıp yere fırlatmıştım. Tartışmaları da bir kitapla ilgiliydi.”

12. “Eğer bütün eski sevgililerini kötülüyorsa…”

13. “Bir şey bilmediği biçimde kör öz inanca sahip şahıslar muhakkak. Kibirli olmak cehalettir, cehalet de aptallığı besler demişler.”

14. “Her vakit haklı çıkmak isteyen insanlardan uzak durmak gerek. Bir bildiride kusur yaptığını fark edince konuşmadan silen bir adamla görüşüyordum evvelden. Bence kusurlarını kabul edip deva etmek fazlaca daha olgun bir davranış.”

15. “Israrcı olan, ‘hayır’ karşılığını kabul etmeyen şahıslar.”

16. “İlişkinin başında çok istekli bulunmasına karşın halleri değişen, bir söylemiş olduğini ötekini tutmayan, yalnızca kelam verip hiç hayata geçirmeyen beşerler.”

17. “Sürekli eski sevgilisinden bahsedip kimseyi o kadar sevemeyeceğini söylüyorsa kaçın…”

18. “Eğer eski münasebetlerinden bir çocukları var ise fakat sorumluluk almıyorlarsa ve âlâ bir ebeveyn değillerse size de uygun davranmayacaklardır.”

19. “İlişkilerden ve insanlardan güya bir ödülmüş üzere bahseden bireylerden uzak durun.”

Sizin eklemek istediğiniz bir şey var mı? Haydi yorumlara!