“İtalya'ya gelmek için sabırsızlanıyorum”

kunteper

Global Mod
Global Mod
Başbakan Vekili ile Lig'in lideri Matteo Salvini ve ABD Başkan Yardımcısı JD Vance arasında bugün 21 Mart'ta on beş dakikalık telefon görüşmesi. “Bugün, ABD Başkan Yardımcısı, JD Vance ile telefon görüşmesi yapmaktan onur ve zevk aldım. İki ülkemiz arasındaki güçlü dostluğu ve işbirliğini yeniden teyit etmek için bir fırsattı. Niyetim Amerika Birleşik Devletleri'nde İtalyan şirketleri ve yatırımcılarla bir görev düzenlemekMükemmelliğe sahip olduğumuzdan, altyapı sektöründe bile, tüm dünyada kıskanıyor “diye yazdı Salvini X.

“Aynı zamanda – ekledi – Uydu iletişimi gibi kilit sektörlerde dikkat çekici Amerikan becerilerini övdüm. Başkan Yardımcısı ile Vance, Ukrayna'daki barış, sınır kontrolü ve değerlerimizin savunulması gibi önemli hedeflere tam bir uyum sağladı “.

Salvini, “İtalya'nın uluslararası tanıtımı için olağanüstü bir fırsat olacağından emin olan Milan-Cortina 2026 Olimpiyatları'na başkan yardımcısını ağırlamak için sabırsızlanıyorum.”

“Konuştuk Ateşkes, Barış, Zelensky ve Putin ile Diyalog. Yerine Avrupa'da silahlar için 800 milyar avro harcama yapmaktan bahsediliyor. Bu delilik. – Salvini dedi -. 800 milyon bile delilik, Avrupa'da barış ve silahsızlanma için çalışmak zorundayız “.

“Bugün Arkadaşım Başbakan Matteo Salvini ile güzel bir telefon görüşmesi yaptım Ve ona Turin'deki özel Olimpiyatlar vesilesiyle İtalya'da USHA için ayrılmış sıcak karşılama için teşekkür ettim “, Karısının son birkaç gününde ziyarete atıfta bulunarak ABD'de ABD Başkan Yardımcısı.”Ben de İtalya'yı ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum!“diye ekledi Vance.

Andrea Stroppaİtalya'daki Elon Musk'un iletişim kişisi sosyal medyada yorum yaptı: “Salvini ve Amerika Birleşik Devletleri JD Vance röportajından memnun. Müttefiklerin seçimlerine dikkatlice bakan uydular gibi bir tema, uydular gibi bir tema.

Ayrıca oku