“Harry ve Meghan” İkinci Bölümden Ne Öğrendik?

urfali

Global Mod
Global Mod
LONDRA — Netflix’in merakla beklenen belgesel dizisi “Harry and Meghan”ın ikinci ve son bölümü Perşembe günü yayınlandı ve çiftin özel hayatlarının yeniden gündeme geldiği bir haftayı geride bıraktık.

Dizinin geçen hafta yayınlanan ilk üç bölümü, çiftin ilişkisine, medyayla devam eden mücadelesine, Meghan’ın zorlu aile bağlantılarının ayrıntılarına ve daha fazlasına odaklanıyor.

Netflix Salı günü yaptığı açıklamaya göre, onları sevin, onlardan nefret edin veya onlarsız yaşayamazsınız. Akış platformu, ilk dört gün içinde 28 milyondan fazla hanenin ilk bölüm koleksiyonunun bir bölümünü izlediğini ekledi.

Dördüncü bölüm, Mayıs 2018’de Harry ve Meghan’ın düğününde başlıyor ve Meghan’ın Kraliçe II.

İzlemek için vaktiniz yoksa veya spoiler yemekten hoşlanıyorsanız, işte en son bölümlerden ana çıkarımlar.

İngiliz Kraliyet Ailesi hakkında daha fazla bilgi

• Boston Ziyareti: Prens William ve Galler Prensesi Catherine geçtiğimiz günlerde Boston’a kasırga ziyareti yaptı. Şehrin bölgeleri etkilenmemişti.
  • Yardımcı İstifa Eder:Bir Buckingham Sarayı personeli, İngiltere doğumlu Siyahi bir konuğun, yardımcının kendisine nereli olduğu konusunda baskı yaptığını söylemesi üzerine istifa etti.
  • ‘Taç’: Aylar önce, Netflix dizisinin yeni sezonu, Prens Charles için başka bir halkla ilişkiler baş ağrısı olarak şekilleniyordu. Ama sonra kral oldu.
  • Eğitim Dadıları: Kraliyet ailesi, Prens George’un dadısını nerede buldu? Öğrencilerin pusetleri paparazzilerden nasıl koruyacaklarını ve potansiyel adam kaçıranları nasıl savuşturacaklarını öğrendikleri Norland College’da.
Düğün, uluslararası bir gösteri olmasına rağmen bir aile meselesiydi.

Dördüncü bölüm, çiftin Mayıs 2018’deki yıldızlarla dolu düğününün yeniden yaşanmasıyla başladı. Binlerce insan çifti bir anlığına görebilmek için sokakta olmasına ve belki de milyarlarcası televizyondan izliyor olmasına rağmen, çift bunu bir aile olarak nitelendirdi. mesele, tüm farkı yaratmış gibi görünen çok sayıda kişisel dokunuşla.

Harry, Meghan’ın koridorda yürüdüğü şarkıyı seçti. “Çok güzeldi” dedi. Ayrıca Harry’nin babası ve o zamanlar Galler Prensi olarak bilinen Kral Charles’ın tören için orkestranın seçilmesine yardım ettiği ortaya çıktı.

Megan’ın babası Thomas Markle törene katılmadığı için Charles’tan onu koridorda yürütmesini istedi. Meghan, “Harry’nin babası çok çekici,” dedi. “Ona ‘Babamı bu işte kaybettim’ dedim. Bu yüzden kayınpederim olarak benim için gerçekten önemliydi.”

Meghan’ın kraliçeyle bağı güçlü görünüyordu, hatta olağandı.

Bölüm, Meghan’ın düğünden yaklaşık bir ay sonra kraliçeyle yaptığı ilk resmi kraliyet nişanını konu alıyor. O ve kraliçe, İngiltere’nin Cheshire kentine giden kraliyet trenine bindiler.

Kraliçe ile özel zamanını hatırlayan Meghan, “Ona kocamın büyükannesi gibi davrandım,” dedi. Meghan, “Nişanlar arasında arabaya bindiğimizde battaniyesi vardı” dedi ve kraliçe battaniyeyi de dizlerinin üzerine örttü. Meghan, “Kraliçe olduğunuzu kabul ediyor, saygı duyuyorum ve görüyorum, ancak şu anda bir büyükanne figürü olduğu için çok minnettarım, çünkü bu aile gibi hissettiriyor,” dedi.

Sürekli ve olumsuz tabloid manşetlerinin Meghan üzerinde dramatik bir etkisi oldu.

Dördüncü bölüm, kısmen evlendikten kısa bir süre sonra ve hamileliğinin büyük bir bölümünde olumsuz manşetler nedeniyle Meghan’ın sahip olduğu zihinsel sağlık sorunlarının ve intihar düşüncelerinin altını çizdi.

Meghan, “Ben burada olmazsam tüm bunlar duracak ve bu konudaki en korkunç şey buydu – çok net bir düşünceydi,” dedi Meghan.

Meghan’ın annesi Doria Ragland, Meghan’ın intihara meyilli düşüncelerini ifade ettiği duygusal bir konuşmayı hatırladı. “Bir annenin bunu duyması kolay değil,” dedi gözyaşlarını silerek. “Ve onu koruyamam. H onu koruyamaz.”

Harry, basında çıkan olumsuz haberler yüzünden harap olduğunu ve bununla iyi başa çıkamadığını söyledi.

Harry, “İnsanların ne düşüneceği konusunda daha çok endişelenmek üzere eğitildim,” dedi. “Ve şimdi geriye dönüp baktığımda bunun için kendimden nefret ediyorum. Benden istediği şey benim verebileceğimden çok daha fazlaydı.

Bu hikaye güncelleniyor. Daha fazlası için tekrar kontrol edin.
-