ahmetbeyler
New member
Google Chrome, gerek bilgisayarlarda gerek akıllı telefonlarda her insanın sahip olduğu bir tarayıcı. Chrome, Android aygıtlara birinci geldiğinde şu anki kadar fazla erişilebilirlik seçeneği yoktu. yıllar geçtikçe Chrome, barındırdığı özelliklerle akıllı aygıtlardaki en uygun tarayıcı haline geldi.
Bu özelliklere artık bir yenisi daha ekleniyor. Artık Android aygıtınızda Google Chrome’da açtığınız bâtın sekmelere uygulamadan çıktıktan daha sonra bir daha ulaşmak için parmak izi doğrulaması isteyebileceksiniz. bu biçimdelikle aygıtınıza kayıtlı olan parmaklar dışındaki hiç bir parmak, o sekmelere ulaşamayacak…
Google Chrome saklı sekmelerinde parmak izi kilidi özelliği nasıl açılır?
Google Chrome’un kapalı sekme özelliğini sık kullananlar için mantıklı bir eklenti olmuş. Siz ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.
Bu özelliklere artık bir yenisi daha ekleniyor. Artık Android aygıtınızda Google Chrome’da açtığınız bâtın sekmelere uygulamadan çıktıktan daha sonra bir daha ulaşmak için parmak izi doğrulaması isteyebileceksiniz. bu biçimdelikle aygıtınıza kayıtlı olan parmaklar dışındaki hiç bir parmak, o sekmelere ulaşamayacak…
Google Chrome saklı sekmelerinde parmak izi kilidi özelliği nasıl açılır?
- Adım #1: Android aygıtınızdan Google Chrome’a girin
- Adım #2: Adres çubuğuna “chrome://flags/#incognito-reauthentication-for-android” yazın
- Adım #3: “Enable device reauthentication for incognito” seçeneğini ‘Enabled’ yapın (Sizde ‘Default’ olarak gözükecektir).
- Adım #4: Chrome’u bir daha başlatın
- Adım #5: Ayarlar > Kapalılık ve Güvenlik’e yeni “Chrome’dan ayrıldığınızda Saklı sekmeler kilitlensin.” seçeneğini etkinleştirin.
Google Chrome’un kapalı sekme özelliğini sık kullananlar için mantıklı bir eklenti olmuş. Siz ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.