Evliliğinin Birinci Gününde Kayınvalidesi tarafınca Zorla Bekaret Testine Gdolayılen bayanın Kan Donduran Kıssası

Bakec

Member
Hindistan’da bir bayan evliliğinin birinci gününde kayınvalidesi tarafınca zorla bekaret testine gdolayıldü. daha sonrasında yaşadıkları ise sahiden insanlık dışı…

Kaynak: https://firstindia.co.in/news/india/r…

Hindistan’ın Bhilwara kentinde ismi verilmek istenmeyen 24 yaşındaki bir hanımın yaşadıklarını görür görmez sahiden insanlığınızdan utanacaksınız.

24 yaşındaki bayan evliliğiniz birinci gününde kayınvalidesi tarafınca zorla bekaret testine gdolayıldü ve sonuçlarını görür görmez azap altında kaldı.

Evlendikleri gece eşi ile bir arada olmak istemeyen bayan evvel eşi ile tartıştı akabinde da kayınvalidesi ile birleşip dövdüler.

24 yaşındaki bayan, kayınvalidesine evlenmeden bir süre evvel komşularının cinsel saldırısına maruz kaldığını ve kimseye söyleyemediğini lisana gettirdi.

Kayınvalidesi ise genç kızın yaşadıklarına inanmadı ve zorla bekaret testine götürdü. Sonuç istediği üzere çıkmayınca da tüm akrabalar birleşip gelini darp ettiler.

Gelinin ailesinden de kızları ‘istedikleri’ üzere olmadığı için 10 milyon Hindistan Rupisi talep ettiler.

Subhash Nagar polis karakolunda vazifeli olan memur Aayub Khan, olayı mahallî basından öğrendiklerini ve araştırma yapmaya başladıklarını söz etti.

Olaya ait tabirine başvurulan gelin ise şunları lisana getirdi;

“Düğün gününde kayınvalidem gerçeği her insanın ortasında deklare etti. Geç saatlere kadar iki aile içinde tartışmalar yaşandı. Endişeden kimseye bir şey söylemedim. Kocam ve ailesi tarafınca darp edildim. Onlara olayın tecavüz olduğunu daha öncesinde anlatmıştım.’