Eşlerine ve Sevgililerine Asla İtiraf Edemedikleri En Bilinmeyen Sırları Paylaşırken ömrümüzü Sorgulatan 18 Kişi

Bakec

Member
İnsanlar hayatlarını birleştirmeye karar verdikleri eşlerinden, biricik sevgililerinden neler neler saklayabilir dersiniz? İşte eşlerine ve sevgililerine asla itiraf edemeyecekleri saklı gerçekleri paylaşarak hepimizin başından dumanlar çıkaran 18 kişi…
😱
👇

Kaynak: https://www.reddit.com/r/AskReddit/co…

1. “Sevgilimin benim konutumda unuttuğu iç çamaşırlarını giymeyi seviyorum… İşe, alışverişe, spor salonuna, her yere onun çamaşırlarıyla gidiyorum. O gelmeden hemilk evvel de makineye atıp pak biçimde veriyorum fark etmemesi için.”

2. “Sevgilimin iki kız kardeşiyle de bir arada oldum. Hatta biriyle hala birtakım kimi görüşüyoruz.”

3. “Kız arkadaşım bana meşgul olduğunu ve bugün görüşemeyeceğimizi söylemiş olduğinde neler yaptığını, kimlerle konuştuğunu biliyorum. Fakat nasıl bildiğimi asla söyleyemem…”

4. “Eşimi zerre alımlı bulmuyorum lakin olağanüstü bir insan olduğu için seviyorum onu.”

5. “Kayınvalidemden ölmesini isteyecek kadar nefret ediyorum.”

6. “Eşimin kilo alması epey canımı sıkıyor. En başta bana seksi geldiği eski hallerine dönmesini istiyordum lakin artık daha sağlıklı olması için kendisini teşvik etmeye çalışıyorum.”

7. “Artık bağımıza olan inancım, inancım ve isteğim kalmadı. 4 yıldır birlikte ve kalbini kırmak istemiyorum. Kendimi o kadar makûs hissediyorum ki anlatamam…”

8. “Sevgilimin ruhsal problemleri niçiniyle birkaç yıl ortasında kendine ziyan vereceğinden eminim ve kendisi için endişeleniyorum. Lakin bir çıkış yolumuz yok.”

9. “Biraz para kazanabilmek için üniversitede nü modellik yaptığımı bilmiyor.”

10. “Ne vakit aramız açılsa beni terk edip gideceğini düşünerek endişeye kapılıyorum.”

11. “Sevgilim biseksüel olduğumu bilmiyor… hayatımda yalnızca 4 şahısla bu gerçeği paylaşabildim. Ona söyleyeceğimi hiç sanmıyorum.”

12. “Küçükken cinsel atağa uğradığımı bilmiyor.”

13. “Kız kardeşinin eşimden daha düzgün bir insan ve arkadaş olduğunu düşünüyorum. Lakin bir daha de ömrümün sonuna kadar bir arada olmak istediğim insan eşim.”

14. “Ortak bir arkadaşımızla bir gece kusur yapıp münasebete girdiğimizi bilmiyor.”

15. “Her şeyi daima benden beklemesi, asla birinci adım atmaması çıldırtıyor beni.”

16. “Sevgilimin annesinden hiç hoşlanmıyorum lakin belirli edemiyorum. Ne vakit bir ortaya gelsek dişimi sıkıp dayanmaya çalışıyorum.”

17. “kimi vakit işten çıktıktan daha sonra saatlerce otomobilde oturuyorum, biraz olsun yalnız başıma vakit geçirebilmek için.”

18. “yaşamıma devam edebilmemi sağlayan tek şeyin kendisi olduğunu söyleyemiyorum ona…”

Sizi en epey şaşırtan hangi itiraf oldu? Yorumlarda paylaşın!