Eşlerine Ömür Uzunluğu Söylemeyecekleri Saklı Sırları Tek Tek İtiraf Ederken Ağzımızı Açık Bırakan 19 Kişi

Bakec

Member
Aldatma, hırsızlık ve palavralar diz boyu! Eşlerinden sakladıkları en karanlık ve bâtın gerçekleri teker teker itiraf eden bu insanların söylemiş oldukleri ağzınızı açık bırakacak…
😱
👇

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/spenceraltho…

1. “Eşim öteki bir odadayken ağabeyiyle öpüşmüştük… Bir anlık yanılgıydı ve ona asla anlatamadım.”

2. “Nişanlıyken bir arkadaşımın düğününe gitmiş ve orada tanıştığım bir erkekle takılmıştım. O devir nişanlıma bu olayı anlattım lakin yalnızca öpüştüğümüzü söylemiş oldum. Ortadan 10 sene geçti, çocuklarımız oldu ancak hala hatalı hissediyorum kendimi…”

3. “Eşimle evlenmeden bir hafta evvel yakın arkadaşımla fazlaca sarhoş olduk ve ortamızda bir şeyler yaşandı… Başka sabah birbirimizle bile bu mevzuyu konuşmadık, eşime alışılmış ki söylemedim. Fakat yaşanan olayı düşününce hala üzücü oluyorum…”

4. “yaşamım boyunca en az 80 bireyle cinsel beraberlik yaşadım lakin eşime epeyce daha az olduğunu söylemiş oldum. Kendisini asla aldatmadım ve bağda her vakit prezervatif kullandım.”

5. “Eşimle hala birlikte olmamın tek niçini var, şayet ondan ayrılırsam maddi olarak tek başıma yaşamayı karşılayamam. Kira ödeyemem, hatta sıhhat sigortamı bile karşılayamam. Her şeyi geçtim, boşanma avukatı bile tutacak param yok.”

“Aslında eşim kusursuz birisi lakin artık ona aşık değilim ve bu evlilikte sıkıştığımı hissediyorum.”

6. “seneler evvel evli bir arkadaşımla birlikte oluyordum. Eşimle tanıştıktan daha sonra yine yapmadım lakin eşim ortamızda bir şey olduğunu fark edip bana sordu. Natürel ki söyleyemedim…”

7. “Üç sene evvel eşimle evlenirken bana hiç para borcum olup olmadığını sormuştu. Ona olmadığını söylemiş oldum fakat ortadan yıllar geçti ve ben hala bâtın zımnî 10 bin dolarlık kredi kartı borcumla uğraşıyorum!”

8. “Eşimin kuzeniyle beraberydim. Ona mecnun üzere aşıktım fakat birlikte olmak istemediğini söylemiş oldu. Bundan bir ay daha sonra eşimle tanıştık, memnun mesut bir evliliğimiz var üzere görünüyor lakin ben hala kuzenini düşünüyorum…”

9. “Kocam, okulumdan mezun olup diplomamı aldığımı sanıyor lakin okulu aslında bıraktım ve son periyot boyunca rol yaptım. Bu olayın üzerinden 5 yıl geçti ve hala ona söylemeyi düşünmüyorum.”

10. “Sürekli hırsızlık yaptığım 6 aylık bir müddetç vardı. Gittiğim her mağazadan bir şeyler çalardım. Bir kere yakalandım ancak beni saldılar. Bu gerçeklerden eşimin haberi yok!”

11. “Eşimle evliliğimizin ikinci yılında cinsel yöneliminin aslında farklı olduğunu anladım ve kapalı zımnî bir seks emekçisi ile buluştum. Eşim hala bu gerçeği bilmiyor lakin ben daima o geceyi düşünüyorum…”

12. “18 yaşındayken erotik bir mecmua için poz vermiştim. senelerca kendimi bu mevzuda hatalı hissettim ancak bir gün eşime söylemeye karar verdim. Beklediğimden hayli daha uygun karşıladı!”

13. “Daha öne bir evlilik yaptığımı eşime söylememiştim… 17 yaşındayken gebe kaldığım için babamın zoruyla evlenmiştik. Şu anki eşimle tanıştığım vakit aslında evliydim!”

14. “Eşimle çabucak hemen sevgiliyken, birinci cinsel beraberliğimizde gebe kaldım lakin kendisine söylemeden kürtaj oldum. Açıkçası bu kadar uzun mühlet görüşeceğimizi hatta evleneceğimizi kestirim bile edemiyordum!”

15. “Banyodan çıktığımda kurulanırken eşimin tarafındaki nevresimle popomu kuruluyorum.”

16. “Patronum yüzünden kumar sitelerine girmeye başladım ve büyük ölçüde para kaybettim. Eşim doğal ki bilmiyor bu gerçeği.”

17. “Eşim ve ben görüşmeye başladıktan daha sonrasında birlikte sigarayı bırakma sonucu almıştık lakin ben zımnî bilinmeyen elektronik sigara içmeye devam ediyorum… Müthiş olduğunu biliyorum, ona söylersem hayli üzülür diye saklıyorum.”

18. “Eşimin evvelki evliliğinden üç çocuğu var ve onlardan nefret ediyorum… Bunu asla kendisine söyleyemiyorum lakin çocukları nitekim midemi bulandırıyor.”

19. Veee son olarak; “Annemin bir arkadaşı baht oyunlarından büyük ikramiye kazandı lakin eşine senelerca söylemedi. Eşi hizmet dalında çalışan, her sabah işe gidip akşam dönen mülayim bir insandı. Fakat bir gün tüm borçlarını ödeyip eşine söylemiş, bir arada keyifli mesut yaşamaya devam etmişler diye duydum!”

Siz ne düşünüyorsunuz bu itiraflar hakkında? Haydi yorumlara…