Doğum Yaptıktan Saatler daha sonra Eşinin İki Yıldır Onu Aldattığını Öğrenen hanımın Sinema Senaryosu Üzere Kıssası

Bakec

Member
Aldatıldığınızı öğrenseniz birinci reaksiyonunuz ne olurdu? Hatta eli biraz daha arttıralım, çocuğunuzun doğumundan saatler daha sonra eşinizin bir arada olduğunuz sürece boyunca sizi aldattığını öğrenseniz nasıl hissederdiniz? Hayal etmesi bile fazlaca makus, değil mi? Lakin Birleşik Krallık’ta bir hanımın başına tam olarak bunlar geldi. Ayrıntılara buyurun
👇

Kaynak: https://www.thesun.co.uk/fabulous/204…

Tahmin edersiniz ki aldatıldığını öğrenmek herkes için fazlaca güç. Hele bir de hiç şüphelenmiyorsanız.

Sosyal medya yöneticisi Claire Barnes, Sun‘a aldatılma öyküsünü anlattı. Artık yeni bir ilgisi olan Claire şöyleki diyor:

‘İlk çocuğumuz Mickayley’i doğurduğum gün, nişanlımın iki yıldan fazla bir müddetdir bir alakası olduğunu öğrendiğim gündü. esasen iki yıldır beraberydik. Bu da bir arada olduğumuz mühlet boyunca beni aldatmış demek oluyor.

“Leury ile alakamın kusursuz olduğunu düşünüyordum. Nişanlıydık, düğüne yalnızca birkaç ay vardı ve birlikte bir hayat planlıyorduk.”

‘Leury o kadar romantikti ki anlatamam. Hayal üzere bir alakamız olduğunu düşünüyordum. Komşusuyla beni aldattığını aklımın ucundan bile geçirmezdim. Leury ile Mart 2017’de bir arkadaşımın düğünü için Dominik Cumhuriyeti’ne tatile gittiğimde tanışmıştım. Orada yaşıyor ve dalış eğitmenliği yapıyordu. Birbirimize aşık olduk. Onu görmek için daima Karayip Adası’na gidiyordum. Birinci görüşmemizden bir yıl daha sonra bana evlenme teklifi etti. Bir yıl daha sonrası için düğün rezervasyonu yaptırdık ve orada yaşamaya karar verdik.’

“Parmağıma yüzüğü taktıktan yalnızca birkaç hafta daha sonra gebe olduğumu öğrendim.”

‘Bebeğimiz doğana Birleşik Krallık’ta kalacaktım. Bebek doğduktan daha sonra da hayallerimizi süsleyen düğünümüzü yapacak ve artık Karayipler’de yaşayacaktık. Her şey epeyce yeterli gidiyordu. Her gün mesajlaşıyor ve sohbet ediyorduk. bu biçimdelikle vakit geçti. İşimden istifa ettim, eşyalarımı sattım ve Leury’nin konutuna taşınabilmek için meskenimi kiraya verdim.’

“Kızımız Mickayley’i doğurduğumda, Leury ile manzaralı konuştuk. Kızımızı en az benim kadar sevmişti. Beni sevdiğini ve benimle gurur duyduğunu söylemiş oldu.”

‘Ancak sonraki gün, Leury’nin Dominik Cumhuriyeti’ndeki komşularından biri bana Leury ile yarı çıplak fotoğraflarını gönderdiğinde eksiksiz zannettiğim ömrüm paramparça oldu. Leury’nin benle birlikte olduğu müddet boyunca bağlarının olduğunu söylemiş oldu. Komşu kadın, bebek doğana kadar bana söylemek istememiş. Leury’ye bunun yanlışsız olup olmadığını sordum. İnkar etmesini bekliyordum ancak o da aldattığını itiraf etti.’

“Ona büsbütün güvenmiştim ve bu inancım gözlerimi kör etti.”

‘Bana her vakit saklayacak bir şeyi olmadığını söylerdi. Bana ne vakit istersem bildirilerine ve toplumsal medya hesaplarını bakabileceğimi bile söylemişti. Düğünü iptal ettim. Beni, ailemi ve arkadaşlarımı kandıran o adamı ömrümden çıkardım. Artık bekar bir anneyim. Benim yanımda olan beşerlerle hayatımı bir daha inşa etmeye odaklanıyorum.’

Peki siz aldatmak ve aldatılmak hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!