“Avrupa yakında ayağa kalktı”

kunteper

Global Mod
Global Mod
Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Avrupa elitleri arasındaki “emri” hızla geri yükleyecek Ve bunlar yakında “kendilerini ustanın dibine koyacaklar ve nazikçe sallayacaklar”. Devlet TV ile yaptığı röportajda görüşünü dile getiren Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin'in ikna olduğu söylendi.

Putin, gazeteci Pavel Zarubin ile yaptığı röportajda, “Trump, karakteri ile, azimiyle, emri çok hızlı bir şekilde geri yükleyecek. Herkes yakında ustanın dibinde olacak ve nazikçe tanklar olacak.” Dedi.

“Bugünün Nesilleri Hitler Suçlarından Sorumlu Değil”

Putin röportajında Putin daha sonra Almanya'daki bir sonraki siyasi seçimlerden bahsetti ve bunun altını çizdi “Mevcut ve gelecek nesiller Almanlar Nazi döneminin suçlarından sorumlu değil“.” Bugünün Alman şirketinin bununla hiçbir ilgisi yok. Doğru, tarihi hafızayı unutmamalıyız, ancak 1930'larda ve 1940'larda olanlar için bugünün Alman nesilindeki hatayı indirmek benim için haksız görünüyor, “dedi Rus cumhurbaşkanı, bunun” kişisel görüşü “olduğunu açıkladı. Seçimlerde AFD'yi destekleyen Elon Musk tarafından yakın zamanda ifade edilene benzer görüş.

Putin, “Almanya'da yaşadım ve hala Almanya'da birçok arkadaşım var. Nazi geçmişi hakkında ne düşündüklerini biliyorum,” diye ekledi Putin, “Almanların kendileri kendilerini suçlu hissettiğini” belirtti. “Ama bir kez daha vurgulamak istiyorum – sonuç verdi – ne mevcut ne de gelecek nesiller Hitler'in altında olanlara ilişkin haklarından mahrum edilmemeli”.

“Auschwitz'e utanç verici kaçırılan davet”

Putin daha sonra “utanç verici”, Auschwitz-Birkenau'nun toplama kampının kurtuluşunun 80. yıldönümüne adanmış olaylara Rusya'ya geçmiyordu. “Auschwitz'in kurtuluşu ile ilgili olaylara davet veya müdahale etmemesine gelince, bu elbette garip ve utanç verici bir şey” dedi. “Rus siyasetine karşı, Rus devletinin başına, bana doğru, kimse sizden bir davet istemiyor. Ama eğer düşünürlerse, çok daha ince bir şekilde daha ince davranabilirlerdi” dedi. Putin.

Ayrıca oku