ABD görevi, üç aylık bir duraklama mı? Trump Frenleri

kunteper

Global Mod
Global Mod
VE' “Olası Değil” 90 günlük bir uzatma, SO -CONDRED 'karşılıklı' görevlerin uygulanmasına. Fren, Papa Francis'in cenazesi için Roma'ya doğru Hava Kuvvetleri One'daki gazetecilerle konuşan ABD Donald Trump'ın başkanı.

Üç aylık bir süspansiyon daha verme olasılığı ile ilgili bir soruya Trump, bu “imkansız” senaryo olarak adlandırdı. Başkan da Pekin karşılığında “önemli bir şey” teklif etmedikçe, Çin'e verilen görevleri kaldırmama niyetini açıkladı.

“Çin'i Aç” Amerikan Ürünleri “harika olurdu, büyük bir zafer olurdu” Ve “alabileceğim görevlere teşekkürler” dedi. Zaten geçmişte “Neredeyse başardık ve sonra bu anlaşmadan geri çekildiler, ancak Çin'e girme ve ürünlerimizi satma fırsatımız oldu”, Trump, “” La Stampa “hikayesindeki en büyük zaferi bana değer vermeyeceğini” iddia etti.

Ancak, ABD başkanının altını çizdi, “İşler çok iyi çalışıyor. İnsanlar bizim için görevlerin ne kadar yararlı olduğunu anlamaya başlıyor. Biliyorsunuz, Oranlar 50 yıldır bize karşı kullanıldı. Bunun neden olmasına izin verdiğimizi hiç anlamadım. Çin'e gidemedik, ama buraya gelebilirlerdi. Avrupa'ya gidemedik ama buraya gelebilirler. Hindistan'a gidemedik, ama buraya gelebilirler. Neden izin verdiklerini hiç anlamadım. Ve ülkeleri suçlamıyorum, ancak bunun gerçekleşmesine izin verdikleri için başkanlara. Ama şimdi farklı bir başkanınız var “.

AB Ekonomi Komiseri: “Washington ile anlaşmadan önce çok fazla çalışma”

Washington ile Trump yönetiminin getirdiği yeni görevlerden 'kaçınmak' için bir anlaşma yapılmadan önce, “önümüzde hala çok fazla iş var”, bu arada Avrupa Komiseri ekonomiye, Valdis Dombrovskis'e doğrulandı. Yetkili, Amerikan başkentindeki bir haftalık toplantıların sonunda basınla bir brifing sırasında, “Önümüzde gümrük görevlerinin uygulanmasını önlemek için somut parametrelere ulaşmak için çok fazla çalışma var.” Dedi.

Ayrıca oku