Sevgili İkizler burçları, 5 Şubat Aslan Dolunay’ı bu haftanın en değerli göksel olayı. Size bilhassa iş hayatınızdaki beklediğiniz fırsatları sunacak olan Aslan Dolunay’ı ve bu haftanın özel tesirlerini sizlere anlatmak istiyorum.
Sevgili İkizler burçları, bu haftaya en yakınlarınızın sıhhat sorunlarıyla başlayabilirsiniz.
Önümüzdeki bir kaç gün ortasında yakınlarınızın hastalık süreçlerinin rahatlayacağını sizlere bildirmek isterim.
Ancak siz de bilhassa ateşli, gribal hastalıklardan nasibinizi almamak için biraz daha bağışıklık sisteminizi güçlendirmenizi öneriyorum.
Peki ya aşk ömrünüz?
Sevdiğiniz şahısla beraberliğinizi fazlaca da gözler önünde yaşamak istemeyebilirsiniz.
5 Şubat Aslan Dolunay’ına gerçek kalbiniz boşsa sürpiz itiraflar alabilirsiniz.
Sevgilinizle birlikte kısa seyahatler yapabilirsiniz.
İş hayatınızla ilgili ortasından çıkılması güç sorunları süratlice çözümleyebilirsiniz.
Taşınma ve yer değişiklikleri için farklı semt ve uzak ülkeleri tercih edebilirsiniz.
Çeşitli eğitim ve kümelerin içerisinde olabilirsiniz.
Bitirmek istediğiniz eğitim ve projeleriniz için takviye bakılırsabilirsiniz.
Pazarlama ve reklam kampanyalarında isminizden kelam ettirebilirsiniz.
Araba alım satım süreçleri yapabilirsiniz.
Sevgili İkizler burçları, bu haftaya en yakınlarınızın sıhhat sorunlarıyla başlayabilirsiniz.
Önümüzdeki bir kaç gün ortasında yakınlarınızın hastalık süreçlerinin rahatlayacağını sizlere bildirmek isterim.
Ancak siz de bilhassa ateşli, gribal hastalıklardan nasibinizi almamak için biraz daha bağışıklık sisteminizi güçlendirmenizi öneriyorum.
Peki ya aşk ömrünüz?
Sevdiğiniz şahısla beraberliğinizi fazlaca da gözler önünde yaşamak istemeyebilirsiniz.
5 Şubat Aslan Dolunay’ına gerçek kalbiniz boşsa sürpiz itiraflar alabilirsiniz.
Sevgilinizle birlikte kısa seyahatler yapabilirsiniz.
İş hayatınızla ilgili ortasından çıkılması güç sorunları süratlice çözümleyebilirsiniz.
Taşınma ve yer değişiklikleri için farklı semt ve uzak ülkeleri tercih edebilirsiniz.
Çeşitli eğitim ve kümelerin içerisinde olabilirsiniz.
Bitirmek istediğiniz eğitim ve projeleriniz için takviye bakılırsabilirsiniz.
Pazarlama ve reklam kampanyalarında isminizden kelam ettirebilirsiniz.
Araba alım satım süreçleri yapabilirsiniz.