27 ölü, İtalyan kurbanı hakkında gizem

kunteper

Global Mod
Global Mod
Pahalgam'daki Hint Keşmir'de turistler için Advent. Şu anda denge 27 ölüm. Bu, News18 ihraççısı tarafından en azından kurbanlar arasında da sayıldığını açıklayan açıklandı. İki yabancı turistin yanı sıra kadınlar ve yaşlılar. Saldırı, Lashkar-e-Taiba terör örgütüne bağlı bir grup olan 'Direnişin cephesi' tarafından sosyal medyada bir yazı ile talep edildi.

İstihbarat kaynakları News18'e Pahalgam'ın saldırısında olduklarını ilan etti dört ila altı teröristÜç yabancı vatandaş ve Keşmir sakinleri dahil. Bilgi sitesini ekliyor, M4 ve AK-47 mermileri yerinde kurtarıldı.

'Hindu' web sitesine göre, saldırının kurbanları, Keşmir'e yürüyüş yapmak için giden diğer eyaletlerden çoğunluk Hintli turistlerdi. Yerel sağlık bakanı Sakina Itoo, 13 kişinin yaralandığını açıkladı.

Dışişleri Bakanlığı ve Hindistan'daki İtalya Büyükelçiliği, bir grup turiste karşı terörist saldırıyı takiben bu saatlerde Keşmir'deki durumu doğrulamaktadır, bazı Hint haber kaynaklarına göre, kurbanlar arasında bir İtalyan turist olabileceğini ekleyerek ilan ediyor.

Polis ve Hint güvenlik ajansları kurbanların tanımlanmasına devam ediyor ve şimdiye kadar bir İtalyan kurbanı doğrulamadı. İtalya Büyükelçiliği tüm kaynakların izlenmesine devam ediyor ve taleplerini Hint yetkililerine sürdürüyor, Farnesina'dan nota devam ediyor.

“Farnesina ve Hindistan'daki İtalyan Büyükelçiliği durumu izlemek Keşmir'de bir grup turiste karşı güçlendirilmiş saldırının ardından. Bakan Antonio Tajani bilgilendirdi, “diye yazdı X La Farnesina, İtalyan büyükelçiliğini Yeni Delhi'ye +91 9810158737 veya +39 06 36225 numaralı kriz birimi herhangi bir rapor için davet etti.

Başbakan Giorgia Meloni, “Bugün Hindistan'da meydana gelen ve çok sayıda kurbana neden olan terör saldırısı için derinden üzüldüm.” Dedi. “İtalya, etkilenen ailelere, yaralılara, hükümete ve tüm Hint halkına yakın olduğunu ifade ediyor”.

“Usha ve ben, Hindistan'daki Pahalgam'daki yıkıcı terörist saldırının kurbanlarına başsağlığı diliyorum” diye yazıyor X ABD Başkan, JD Vance. “Son birkaç gün içinde, bu ülkenin ve halkının güzelliği tarafından boğulduk. Bu korkunç saldırıyı ağlarken düşüncelerimiz ve dualarımız onlara gidiyor”.